Utbildning

Affärsmodellering

Ett av fem företag som vill växa vet inte hur man gör. Företag som satsar på att utveckla sina affärsmodeller är lönsammare än de som satsar på att utveckla nya produkter och tjänster. Därför erbjuder vi en grundläggande kurs i affärsmodellering.

Utbildningen riktar sig till ägare eller ledare i mindre och mellanstora företag. En grundläggande konkurrensanalys och marknadspositionering genomförs under den första halvdagen. Här får du veta var ditt företag är just nu.

Under den andra utbildningsdagen fokuserar vi på framtid och möjligheter för tillväxt.

Utbildningen omfattar analys av företagets intressenter i form av kunder, partners, konkurrenter och de egna anställda. Allt detta i skarp miljö med data från det egna bolaget.

Slutresultatet är ett underlag för strategisk planering eller ett beslutsunderlag för ägare och styrelse. Här får du hjälp med prioriteringar av de aktiviteter som ska leda ditt företag mot tillväxt och högre lönsamhet.

Efter genomgången utbildning erhålles ett utbildningsbevis rörande Affärsmodellering i det egna företaget.

Mål med utbildningen

  • Ett underlag för vidare diskussioner med styrelse, personal och eventuella finansiärer var företaget kan och bör gå för att bli starkare.
  • En övergripande analys av företagets knäckfrågor för tillväxt samt grundläggande åtgärdsplan.


I priset ingår lunch och eftermiddagsfika under första halvdagen. 
Andra dagen ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

För att utbildningen skall genomföras krävs minst 6 deltagare.

Kursledare

Pär Dunder & Andreas Skoglund

Pär Dunder är affärsrådgivare vid Affärsliv w3 i Skellefteå. Pär har mångårig erfarenhet inom företagsutveckling, säljträning och säljledning och har anlitats frekvent som utbildare.

Andreas Skoglund är affärsrådgivare vid Företagsutveckling Fredagar i Härnösand. Han har mångårig bakgrund inom företagsutveckling och anlitas frekvent av norrländska företag och även av ALMI.

”Tar med oss användbar metodik för vidare utveckling  och avskalad, kreativ dialog mellan oss kursdeltagare och kursdeltagare/kursledare”

Dela

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email
Tid och plats

Kontakta Caroline för info om tid och plats

9 900 kr

/person, exkl moms

Anmälan

Intresseanmälan

Fyll i och skicka formuläret för att göra en intresseanmälan så återkommer vi med bekräftelse.

Kontakt

Caroline Sommerich
070-23 62 915
caroline.sommerich@aw3ab.se

[INSERT_ELEMENTOR id="195"]