Utbildning

Effektiv projektplanering

Kraven på att leverera projekt i tid ökar alltmer. Behovet av effektiv, korrekt och tydlig tidsplanering blir därmed konstant större.

Utbildningen ger dig ett häpnadsväckande enkelt och effektivt projektplaneringsverktyg, som både är tydligt och överskådligt för alla inblandade i ett projekt.
Verktyget kan användas både till enkla och väldigt komplicerade projekt. På en enda bild kan du ha dina mål och aktiviteter för projektet sekvenserade och proportionerade. Du får också träna på att formulera mål som ger hjärnan drivkraft att genomföra projekten.

Utbildningen riktar sig till chefer, ledare, medarbetare, projektledare och övriga som hanterar projektplanering i någon form.

Syftet med utbildningen är att underlätta projektplaneringen, och dessutom ge ledare och medarbetare på alla nivåer ett gemensamt synsätt för projekt. 

Mål med utbildningen:

Ge deltagarna ett enkelt och effektivt verktyg för att planera projekt, som gör det lätt och roligt att hålla koll på vilken typ av projekt som helst.


I priset ingår fm fika, lunch och em fika.
För att utbildningen skall genomföras krävs minst 6 deltagare.

Denna utbildning går även att få som företagsintern. Kontakta Caroline för mer information. 

Kursledare

Hans & Viveca Wirstam

Utbildningen leds av Viveca Wirstam och Hans Wirstam, metakommunikatörer från Helhet person- och företagsutveckling. De har utbildat, coachat och inspirerat om metakommunikation i över tjugo år.

Dela

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email
Tid och plats
7 900 kr

/person, exkl moms

Anmälan

Intresseanmälan

Fyll i och skicka formuläret för att göra en intresseanmälan så återkommer vi med bekräftelse.

Kontakt

Caroline Sommerich
070-23 62 915
caroline.sommerich@aw3ab.se

Tisdag 18 september

Sista anmälningsdag

[INSERT_ELEMENTOR id="195"]