Utbildning

Utveckla ditt sälj

En utbildning i att sälja för alla i en organisation oavsett tidigare säljvana. Utbildningen riktar sig främst till de som inte har en titel som säljare, men som möter kunder, leverantörer och samarbetspartners i sin vardag.

Vad händer på ett företag när alla, oavsett titel, förstår att försäljning sker dagligen i alla relationer vi har? Vad händer med lönsamhet och kundnöjdhet när vi ligger steget före och tillgodoser kundens behov i den dagliga kontakten?

I den här utbildningen går vi igenom vad försäljning är, vem som är en säljare, hur man säljer och till vem. Kursdeltagaren får lära sig hur de kan hitta sin motivation till att sälja och hur de kan anpassa sitt sälj så att det känns bekvämt för person och yrkesroll.

Vems jobb är det att sälja egentligen? Många svarar: ”Det är säljarnas jobb. Inte är det då mitt. Jag är ingen säljare, jag kan inte och vill inte.. ”

Det är allas jobb att sälja och vi gör det varje dag. I relationer säljer vi in budskap, köpslår om läggningar av barnen och utekvällar med kompisgänget. På jobbet säljer vi in idéer och förbättringar till chefen och teamet. Genom att förstå hur vi kan använda oss av sälj i kontakten med kunder, leverantörer och samarbetspartners så kan vi öka företagets resultat.

Efter utbildning får kursdeltagaren ett utbildningsbevis på deltagande i Grundläggande försäljnings utbildning

Mål med utbildningen:

  • Att få alla i en organisation, inte bara säljarna, att bli medvetna om utvecklingspotentialen för både individ och företag med ett säljande förhållningssätt.
  • Att kursdeltagaren ska känna sig trygg med att inta en mer säljande roll på företaget och bidra till att öka företagets resultat.

I priset ingår lokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
För att utbildningen ska genomföras krävs minst 6 deltagare.

Utbildningen går också att få internt för företagsgrupper. Kontakta Caroline för mer information.

Utbildningen levereras i samarbete med Bothniagruppen.

Kursledare

Helena Eriksson

Helena är kompetensrådgivare vid Affärsliv w3 i Skellefteå. Helena har en bakgrund inom handeln som regionchef för Gina Tricot och centrumledare för köpcentret Citykompaniet. De senaste åren har Helena drivit eget bolag och konsultat inom sälj och marknadsföring, lanserat ett eget tvålmärke med lokala dofter och skapat ett hållbart butikskoncept Elva Bruk. Helena har erfarenhet av att utbilda inom sälj och marknadsföring från Yrkeshögskolan i Skellefteå och är en uppskattad föreläsare inom ämnet.

Dela

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email
Tid och plats - meddelas inom kort

Datum: 10 april
Plats: Luleå, lokal meddelas senare

Datum: 24 april
Plats: Skellefteå, lokal meddelas senare

5 750 kr

/person, exkl moms

Anmälan

Intresseanmälan

Fyll i och skicka formuläret för att göra en intresseanmälan så återkommer vi med bekräftelse.

Kontakt

Caroline Sommerich
070-23 62 915
caroline.sommerich@aw3ab.se

Sista anmälningsdag

[INSERT_ELEMENTOR id="195"]