Utbildning

Utveckla ditt sälj

En utbildning i att sälja för alla i en organisation oavsett tidigare säljvana. Utbildningen riktar sig främst till de som inte har en titel som säljare, men som möter kunder, leverantörer och samarbetspartners i sin vardag.

Vad händer på ett företag när alla, oavsett titel, förstår att försäljning sker dagligen i alla relationer vi har? Vad händer med lönsamhet och kundnöjdhet när vi ligger steget före och tillgodoser kundens behov i den dagliga kontakten?

I den här utbildningen går vi igenom vad försäljning är, vem som är en säljare, hur man säljer och till vem. Kursdeltagaren får lära sig hur de kan hitta sin motivation till att sälja och hur de kan anpassa sitt sälj så att det känns bekvämt för person och yrkesroll.

Vems jobb är det att sälja egentligen? Många svarar: ”Det är säljarnas jobb. Inte är det då mitt. Jag är ingen säljare, jag kan inte och vill inte.. ”

Det är allas jobb att sälja och vi gör det varje dag. I relationer säljer vi in budskap, köpslår om läggningar av barnen och utekvällar med kompisgänget. På jobbet säljer vi in idéer och förbättringar till chefen och teamet. Genom att förstå hur vi kan använda oss av sälj i kontakten med kunder, leverantörer och samarbetspartners så kan vi öka företagets resultat.

Efter utbildning får kursdeltagaren ett utbildningsbevis på deltagande i Grundläggande försäljnings utbildning

Mål med utbildningen:

  • Att få alla i en organisation, inte bara säljarna, att bli medvetna om utvecklingspotentialen för både individ och företag med ett säljande förhållningssätt.
  • Att kursdeltagaren ska känna sig trygg med att inta en mer säljande roll på företaget och bidra till att öka företagets resultat.

I priset ingår lokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
För att utbildningen ska genomföras krävs minst 6 deltagare.

Utbildningen går också att få internt för företagsgrupper. Kontakta Caroline för mer information.

Utbildningen levereras i samarbete med Bothniagruppen.

Kursledare

Helena Eriksson

Helena är kompetensrådgivare vid Affärsliv w3 i Skellefteå. Helena har en bakgrund inom handeln som regionchef för Gina Tricot och centrumledare för köpcentret Citykompaniet. De senaste åren har Helena drivit eget bolag och konsultat inom sälj och marknadsföring, lanserat ett eget tvålmärke med lokala dofter och skapat ett hållbart butikskoncept Elva Bruk. Helena har erfarenhet av att utbilda inom sälj och marknadsföring från Yrkeshögskolan i Skellefteå och är en uppskattad föreläsare inom ämnet.

  • Ladda ner pdf

Dela

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email
Tid och plats - meddelas inom kort

Datum: 10 april
Plats: Luleå, lokal meddelas senare

Datum: 24 april
Plats: Skellefteå, lokal meddelas senare

5 750 kr

/person, exkl moms

Anmälan

Intresseanmälan

Fyll i och skicka formuläret för att göra en intresseanmälan så återkommer vi med bekräftelse.

Kontakt

Caroline Sommerich
070-23 62 915
caroline.sommerich@aw3ab.se

Sista anmälningsdag

Aktuella utbildningar

Riskbedömning

Utbildning Riskbedömning En utbildning i att bedöma och minska arbetsmiljörisker Många arbetsmoment innebär kontakt med kemikalier och kemiska riskkällor. En utbildning för chefer, skyddsombud och

Läs mer

Utfasning/substitution

Utbildning Utfasning/substitution Hur går man tillväga för att fasa ut eller substituera farliga kemikalier? Förväntningarna från kunder och konsumenter ökar på att företag och organisationer

Läs mer

Bedöm hygieniska gränsvärden

Utbildning Bedöm hygieniska gränsvärden enligt AFS 2015:7 Utbildning för chefer, kemikaliegrupp, skyddsombud – de som ansvarar och gör riskbedömningar. Många arbetsmoment innebär kontakt med kemikalier

Läs mer

Effektiv projektplanering

Utbildning Effektiv projektplanering Kraven på att leverera projekt i tid ökar alltmer. Behovet av effektiv, korrekt och tydlig tidsplanering blir därmed konstant större. Utbildningen ger

Läs mer

Hantera stress på arbetsplatsen

Utbildning Hantera stress på arbetsplatsen Stressen påverkar allt fler i samhället. Behovet av att kunna hantera stressen ökar lavinartat. Grundkurs för dig som arbetar med

Läs mer
Affärsliv w3 AB

Kanalgatan 59
931 32 Skellefteå