Utbildning

GDPR - den nya dataskyddsförordningen

25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning, gdpr, i kraft. Här får du verktygen för att möta de ökade kraven

Grundkurs om dataskyddsförordningen (gdpr) som bland annat kommer behandla följande delar; nyheter i förhållande till nuvarande personuppgiftslagstiftning, lagstiftningens huvudpunkter, skärpta sanktioner, ökade krav på information till den registrerade, skärpt krav på samtycket, skyldigheter att rapportera intrång, skillnaden mellan personuppgiftsansvarig och personuppgiftsbiträde och kravet på avtalsrelation dem emellan och hur man förbereder sin organisation.

Utbildningen riktar sig till dig som är personuppgiftsombud, personuppgiftsansvarig, compliance officer och övriga som hanterar personuppgiftsfrågor.

Utbildningens syfte är att ge deltagarna värdefull insikt i vilka krav den nya regleringen kommer ställa på den egna organisationen och ge deltagarna verktyg för att möta de ökade kraven.

Inga förkunskaper krävs.

Mål med utbildningen:

Ge deltagarna värdefull insikt i vilka krav den nya regleringen kommer ställa på den egna organisationen och ge deltagarna verktyg för att möta de ökade kraven.

I priset ingår fm fika, lunch och em fika.
För att utbildningen skall genomföras krävs minst 6 deltagare.

Denna utbildning går även att få som företagsintern. Kontakta Caroline för mer information. 

 

Kursledare

Sofia Ungh & Robert Svedjetorp

Kursen leds av Sofia Ungh och Robert Svedjetorp, båda verksamma jurister vid Advokatbyrån Kaiding. Sofia och Robert arbetar främst med svenska och internationella bolagsrättsliga frågor, företagsförvärv och personuppgiftslagstiftning. Andra kompetensområden är för Sofias del arbetsrätt och finansieringsfrågor och för Roberts del offentlig upphandling och entreprenadrätt.

”Ett viktigt och svårt ämne som alla måste ha koll på. Tack vare bra föreläsare och tillfälle till frågor, blev det mer förståligt. En mycket bra kurs!”

Dela

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email
Tid och plats

Kontakta Caroline för tid och plats

7 900 kr

/person, exkl moms

Anmälan

Intresseanmälan

Fyll i och skicka formuläret för att göra en intresseanmälan så återkommer vi med bekräftelse.

Kontakt

Caroline Sommerich
070-23 62 915
caroline.sommerich@aw3ab.se

[INSERT_ELEMENTOR id="195"]