Utbildning

GDPR - den nya dataskyddsförordningen

25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning, gdpr, i kraft. Här får du verktygen för att möta de ökade kraven

Grundkurs om dataskyddsförordningen (gdpr) som bland annat kommer behandla följande delar; nyheter i förhållande till nuvarande personuppgiftslagstiftning, lagstiftningens huvudpunkter, skärpta sanktioner, ökade krav på information till den registrerade, skärpt krav på samtycket, skyldigheter att rapportera intrång, skillnaden mellan personuppgiftsansvarig och personuppgiftsbiträde och kravet på avtalsrelation dem emellan och hur man förbereder sin organisation.

Utbildningen riktar sig till dig som är personuppgiftsombud, personuppgiftsansvarig, compliance officer och övriga som hanterar personuppgiftsfrågor.

Utbildningens syfte är att ge deltagarna värdefull insikt i vilka krav den nya regleringen kommer ställa på den egna organisationen och ge deltagarna verktyg för att möta de ökade kraven.

Inga förkunskaper krävs.

Mål med utbildningen:

Ge deltagarna värdefull insikt i vilka krav den nya regleringen kommer ställa på den egna organisationen och ge deltagarna verktyg för att möta de ökade kraven.

I priset ingår fm fika, lunch och em fika.
För att utbildningen skall genomföras krävs minst 6 deltagare.

Denna utbildning går även att få som företagsintern. Kontakta Caroline för mer information. 

 

Kursledare

Sofia Ungh & Robert Svedjetorp

Kursen leds av Sofia Ungh och Robert Svedjetorp, båda verksamma jurister vid Advokatbyrån Kaiding. Sofia och Robert arbetar främst med svenska och internationella bolagsrättsliga frågor, företagsförvärv och personuppgiftslagstiftning. Andra kompetensområden är för Sofias del arbetsrätt och finansieringsfrågor och för Roberts del offentlig upphandling och entreprenadrätt.

  • Ladda ner pdf

”Ett viktigt och svårt ämne som alla måste ha koll på. Tack vare bra föreläsare och tillfälle till frågor, blev det mer förståligt. En mycket bra kurs!”

Dela

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email
Tid och plats

Lycksele

Datum: 25 april 2018 
Tid: 09.00-16.00
Plats: Hotel Lappland

Sista anmälningsdag

Onsdag 28 mars

Skellefteå

Datum: 3 maj 2018 
Tid: 09.00-16.00
Plats: Medlefors folkhögskola

Sista anmälningsdag

Onsdag 4 april

7 900 kr

/person, exkl moms

Anmälan

Intresseanmälan

Fyll i och skicka formuläret för att göra en intresseanmälan så återkommer vi med bekräftelse.

Kontakt

Caroline Sommerich
070-23 62 915
caroline.sommerich@aw3ab.se

Aktuella utbildningar

Det säljande samtalet

Utbildning Det säljande samtalet med Pär Dunder En utbildning för säljare och säljledare i mindre och mellanstora företag De flesta säljare upplever avslutet i säljprocessen

Läs mer

Så kommunicerar du med media

Utbildning Så kommunicerar du med media I en tid när kommunikation är viktigare än någonsin är en god och avslappnad relation till media otroligt värdefull.

Läs mer

Affärsmodellering

Utbildning Affärsmodellering Ett av fem företag som vill växa vet inte hur man gör. Företag som satsar på att utveckla sina affärsmodeller är lönsammare än de som satsar

Läs mer

Förhandla med Harvardmetoden

Utbildning Förhandla med Harvardmetoden Lär dig förhandlingsmetoden som gör att du bättre kan komma överens och bevarar goda relationer. Förhandlingsmetoden används i hela världen och

Läs mer

Grunderna i Microsoft Project

Utbildning Grunderna i Microsoft Project Utbildning för dig som behöver kunskaper i Microsoft Project 2 dagars grundutbildning i det kraftfulla verktyget Microsoft Project. Kursen passar

Läs mer

Härdplaster

Utbildning Arbetsmiljöverkets nya regler för hantering av härdplaster – så klarar du kraven och skapar en säkrare arbetsplats. En utbildning som riktar sig till dig som

Läs mer

Riskbedömning

Utbildning Riskbedömning En utbildning i att bedöma och minska arbetsmiljörisker Många arbetsmoment innebär kontakt med kemikalier och kemiska riskkällor. En utbildning för chefer, skyddsombud och

Läs mer
Affärsliv w3 AB

Kanalgatan 59
931 32 Skellefteå